Granola

  • by

Granola pradėta gaminti Jungtinėse Amerikos Valstijose XIX amžiuje, vėliau paplitusi ir pamėgta vartotojų daugelyje pasaulio valstybių.
Tradiciškai granola – skrudinti avižiniai dribsniai su medumi ir įvairiais priedais.
Mes granolą gaminame iš Lietuvoje užaugintų avižinių dribsnių, naudojame lietuvišką natūralų medų, natūralius ingredientus, skrudiname su rapsų aliejumi. Gamyboje nenaudojame jokių dirbtinių priedų, dažiklių, kvapiklių, saldiklių, konservantų, druskos. Produkte gausu skaidulinių medžiagų.

Šiuo metu siūlome trijų rūšių granolą:

  • Granola su moliūgų sėklomis ir džiovintais vaisiais
  • Granola su anakardžių ir migdolų riešutais
  • Granola su spanguolėmis ir šokoladu

Vartoti gardu su jogurtu, kefyru, pienu, raugintomis pasukomis ar vaisių sultimis. Puikus pagardas avižinei košei. Lengvas užkandis išalkus. Pabarstykite ant šviežių vaisių, ledų ar mėgstamo deserto.

Granola dezute

Granolą galime gaminti pagal individualius užsakymus dideliais kiekiais su įvairiais priedais. Galime supakuoti į 5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg, 25 kg pakuotes. Dėl išsamesnės informacijos kreiptis el. paštu: info@zapa.lt

www.granola.lt